HTML

microstockphoto

Alternatíva a fotók és illusztrációk végeérhetetlen vadászata helyett: megfizethető áron a legjobb minőségű képek top fotósoktól. Webes bélyegképektől óriásplakátig igények szerint minden. Aprópénzért ugyanolyan minőségű képek, mint amit a CNN, vagy a legjelentősebb deisgn cégek projektekben használnak.

Avagy: ki akarod próbálni fotós képességeidet élesben? Itt vannak az információk hol és hogyan!

Ajánlott site-ok: View My Portfolio Royalty Free Images

Utolsó kommentek

Címkék

123rf (1) adó (3) ado (1) adózás (3) adozas (1) agency (1) ar (1) bevezető (1) bezárás (1) bigstockphoto (1) bsp (1) center (1) collection (1) demand (1) dream (1) dreamstime (2) egyezmény (1) eladás (2) elofizetes (1) fotó (2) foto (1) fotolia (4) free (1) garancia (2) getty (6) haap (1) hamya (1) hu (1) images (2) ingyenes (1) irs (3) ismertető (1) istock (3) istockphoto (8) itin (2) jiu (1) jui (1) jupiterimages (3) képek (2) kredit (1) licensz (1) microstock (6) od (1) on (1) partner (2) photo (4) photo.com (1) photos (1) photos.com (2) photoxpress (1) premiere (1) premium (1) program (1) reszesedes (1) review (1) rf (1) royalty (1) shutterstock (4) stock (2) stockexpert (1) stockxpert (3) stokcxchange (1) subscription (4) sxc (2) sxp (3) tax (4) treaty (2) trend (1) ügynökség (1) unlimited (1) usa (1) vég (1) vétel (2) vetta (1) w8 (1) w8ben (2) w8 ben (2) w 7 (1) w 8ben (1) xchng (1) Címkefelhő

Linkblog

Minőség fotó piac

2009.10.20. 23:54 GO!photo

Vásárlói garancia: Shutterstock

Címkék: fotó garancia képek photo shutterstock

Megjött az étvágy. Úgy tűnik, hogy az először a ViviZoom által kínált szolgáltatás piaci előnyét nem akarja egyik komoly microstock szereplő sem kiaknázatlanul hagyni. A Shutterstock ügynökség ma jelentette be, hogy a mától vásárolt licenszek esetén 10000USD jogi v;delmet biztosítanak minden tőlük vásárolt fotó és viedó licenszre. Nagy vonalakban a granacia nem tér el az Istockphoto által nyújtott garanciától, tehát itt is a jogi védelmet biztosítják a tartalom szerzői jogi és a személyiségi jogi vonatkozásában. Bátor lépésnek tűnik, mely mindenkinek jó lehet, vevőnek és eladónak egyaránt: a vevő bizonyosabb lehet a vásárol tartalom tisztaságát illetően, az eladók pedig úgy részesülnek a lépés áldásos voltából, hogy nagyobb piac érhető el ilyen boztosítékok mellett. Én nem gondoltam volna, hogy Shutterstock meg meri lépni, de nyilván kutatás előzte meg a döntést. Az is biztos, hogy így a microstock ügynökségek piaca zártabbá válik, mert egy feltörekvő cég nehezen engedhet meg magának ilyen garanciákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://microstockphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr181464474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása