HTML

microstockphoto

Alternatíva a fotók és illusztrációk végeérhetetlen vadászata helyett: megfizethető áron a legjobb minőségű képek top fotósoktól. Webes bélyegképektől óriásplakátig igények szerint minden. Aprópénzért ugyanolyan minőségű képek, mint amit a CNN, vagy a legjelentősebb deisgn cégek projektekben használnak.

Avagy: ki akarod próbálni fotós képességeidet élesben? Itt vannak az információk hol és hogyan!

Ajánlott site-ok: View My Portfolio Royalty Free Images

Utolsó kommentek

Címkék

123rf (1) ado (1) adó (3) adózás (3) adozas (1) agency (1) ar (1) bevezető (1) bezárás (1) bigstockphoto (1) bsp (1) center (1) collection (1) demand (1) dream (1) dreamstime (2) egyezmény (1) eladás (2) elofizetes (1) fotó (2) foto (1) fotolia (4) free (1) garancia (2) getty (6) haap (1) hamya (1) hu (1) images (2) ingyenes (1) irs (3) ismertető (1) istock (3) istockphoto (8) itin (2) jiu (1) jui (1) jupiterimages (3) képek (2) kredit (1) licensz (1) microstock (6) od (1) on (1) partner (2) photo (4) photo.com (1) photos (1) photos.com (2) photoxpress (1) premiere (1) premium (1) program (1) reszesedes (1) review (1) rf (1) royalty (1) shutterstock (4) stock (2) stockexpert (1) stockxpert (3) stokcxchange (1) subscription (4) sxc (2) sxp (3) tax (4) treaty (2) trend (1) ügynökség (1) unlimited (1) usa (1) vég (1) vétel (2) vetta (1) w8 (1) w8ben (2) w8 ben (2) w 7 (1) w 8ben (1) xchng (1) Címkefelhő

Linkblog

Minőség fotó piac

2009.11.03. 21:10 GO!photo

Mézeshetek: Shutterstock - Bigstockphoto házasság

Címkék: photo on bigstockphoto shutterstock microstock demand bsp od

A Shutterstock LLC felvásárolta a Bigstockphoto ügynökséget. Kicsit már kihűlt ez a hír. Akkor meg minek? S eddig mért nem?

A hír hír volt eddig is, de nem látszott az, hogy mit kezd a Shutterstock a Bigsotockkal, s ameddig nem látszik, akkor nem is igazán befolyásolja se a potencilis vásárlókat, se a kontribútorokat. Szárnyra kapott a lelkes optimizmus, hogy így majd akkor végre lesz még egy lerakat, ahol a Shutterstock sikerei megismétlődnek, s így mindenki majd még egyszer  ugyanannyit elad a BS-on, mint eddig a SS-on. A remények szépek, kevés konkrétum támasztotta alá, s amikor néha elért engem is a szele, hogy lehet,hogy ismét egy százas köteget fel kellene tennem a BSP-ra, akkor még időben eszembe jutott, hogy miért szoktam le a BSP képekkel táplálásáról: a BSP legnagyobb visszatartóereje, nevezetesen, hogy a frissen feltöltött képek 90 napos adtbázisban tartását garantálni kell nem változott. Az sem látszott, hogy honnan fogja az új akvizíció kiharapni az új piacot saját maga számára. No meg az sem, hogy miképpen fog SS megküzdeni a két portfolió minőségi különbségével.

Most azonban megvillant valami mégis a stratégiából, s ahogy ez jelenleg körvonalazódik, az inkább alaptalanná teszi az eufóriát. A Shutterstock portálon az egyik jól működő vásárlási lehetőséget látszólag elkezdték kivezetni a piacokról: a Shutterstock több regionális elérhetőségéből törölték az On-Demand vásárlási lehetőséget, mely a Shutterstock legsikeresebb nem előfizetéses, lényegében darabonkénti/igény szerinti vásárlást lehetővé tevő terméke. SS HQ meg is erősítette azt, hogy a felhasználók észrevétele helyes, s csakugyan tesztelik a piacot azzal, hogy valamilyen más formában jelentkezzen ez a szolgáltatás. Ha a BSP-re tervezik átvezetni, azzal sok jelenelegi Shutterstock kontribútor rosszul járna. Ami mégis bíztató: ezzel a lépéssel nem csak a kontribútorok, az ügynékség is veszítene, így kicsiny a valószínűsége, hogy ez lene a képlet. Mindenesetre az iszapot valaki felkavarta, s akar az is lehet, hogy új vizek nyílnak meg, ha leülepszik minden.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://microstockphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr211497028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása