HTML

microstockphoto

Alternatíva a fotók és illusztrációk végeérhetetlen vadászata helyett: megfizethető áron a legjobb minőségű képek top fotósoktól. Webes bélyegképektől óriásplakátig igények szerint minden. Aprópénzért ugyanolyan minőségű képek, mint amit a CNN, vagy a legjelentősebb deisgn cégek projektekben használnak.

Avagy: ki akarod próbálni fotós képességeidet élesben? Itt vannak az információk hol és hogyan!

Ajánlott site-ok: View My Portfolio Royalty Free Images

Utolsó kommentek

Címkék

123rf (1) adó (3) ado (1) adozas (1) adózás (3) agency (1) ar (1) bevezető (1) bezárás (1) bigstockphoto (1) bsp (1) center (1) collection (1) demand (1) dream (1) dreamstime (2) egyezmény (1) eladás (2) elofizetes (1) fotó (2) foto (1) fotolia (4) free (1) garancia (2) getty (6) haap (1) hamya (1) hu (1) images (2) ingyenes (1) irs (3) ismertető (1) istock (3) istockphoto (8) itin (2) jiu (1) jui (1) jupiterimages (3) képek (2) kredit (1) licensz (1) microstock (6) od (1) on (1) partner (2) photo (4) photo.com (1) photos (1) photos.com (2) photoxpress (1) premiere (1) premium (1) program (1) reszesedes (1) review (1) rf (1) royalty (1) shutterstock (4) stock (2) stockexpert (1) stockxpert (3) stokcxchange (1) subscription (4) sxc (2) sxp (3) tax (4) treaty (2) trend (1) ügynökség (1) unlimited (1) usa (1) vég (1) vétel (2) vetta (1) w8 (1) w8ben (2) w8 ben (2) w 7 (1) w 8ben (1) xchng (1) Címkefelhő

Linkblog

Minőség fotó piac

2010.01.01. 22:17 GO!photo

Fotolia reloaded: 2010

Címkék: trend royalty fotolia istockphoto ar istock reszesedes

Az uj evre tekintettel Fotolia is bejelentette, hogy mikeppen fogadja az uj evet. Mint legutobbi frissiteskor is, most is noveltek a kulonbozo meretu fajlokhoz rendelt kreditek arat, viszont a reszesedest csokkentettek. Nem exkluzivok eseten az eddigi 32% helyett 28% () minden kreditbol .28 kredit jutalek) az uj reszesedes, ami meg Istockphoto altal biztositott folott van, de a meg korabbi 35%-hoz kepest mar 20%-os csokkenest jelent. Az eddigi XS/S/M/L/XL  1/2/4/5/6 arakhoz kepest most 1/3/5/7/8 kreditnyi arat kell kifizetni a vasarloknak, es ennek megfelelo a reszesedes is.

Az istock altal legutobb bejelentett valtozasok a nem exkluziv kepekre 1/3/6/10/15 kredit, mig exkluziv tartalomra 2/5/10/15/20 (az osszehasonlitas nem konnyu, mert az istock 'L' merete meg nagyban atfed a fotolia 'XL' meretevel). Ugy tunik thehat, hogy legalabbis nem exkluziv tartalomra zarodik az ollo, lathatolag egy nagy ugynokseg 20-25%-nyi reszesedes felkinalasaval mukdoik profitabilisan es a kepek arai is kozelednek egymashoz: a webes hasznalat belyegkepepei ~1 dollar kornyeki aron hozzaferhetoek, mig a poszter meretben, jobb minosegu kiadvanyokban szerepeltetheto anyagok mar dragabban meretnek. Tovabbra is igaz azonban az, hogy az exkluziv tartalom jobb minosegu az istockon es mig mindketto ugynokseg lehetove teszi az exkluziv tartalom magasabb arazasat, ezt az istock liberalisabban, a nem kiemelkedo mutatokkal rendelkezo exkluzivoknak is biztositja.

Az Istock az utobbi 1-2 evben elugrott arban a versenytarsaktol, ezert a konzisztensebb minosegu kepanyag, jobb kereso es az exkluziv tartalom kompenzalta a vasarlokat. Iden Istock hosszu ido ota a legkisebb emelest jelentette be az atalagosan 3%-os kreditaremelkdessel es ezzel parhuzamos nagyobb kepmeretek aranak csokkentesevel, de a versenytarsak nagyobb emelese ujra teret engedhet arra, hogy erosebb legyen a versenyben es rovidesen ismet nagyobbat emeljen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://microstockphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr341638206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása